PROMOSI

BBplus Collagen

BELI 4 ( 1 SET )

  • FREE 1 BOX BBplus COLLAGEN
  • 1 UNIT CRYSTAL TUMBLER
  • 1 BBplus PRODUCT BAG

Sharing is caring….

Sold out lebih 4000 kotak kurang 2 minggu!! Lebih Havoc dr Goreng Pisang Panas!!
Rupa2nya saiz sgt halus >>>serapan cepat ke sel-sel >>> 3hari dah nampak beza!!

Rasa ekslusifnya enak seperti Ribena & mudah disediakan >> sgt sesuai bagi para Professional & mereka yang sibuk

…Sempena Ulangtahun Syarikat ke 20thn, kami menawarkan HARGA KONSULTAN kepada yang berminat !!! Bulan Nov = bulan terakhir Beli 4 kotak PERCUMA 1 kotak !! Dapatkan info hanya dari Top BBplus Professional Consultants Smart Tycoon sekarang!!

Dr An Nissa, Temerloh
~kolagen terbaik utk organ dalaman..terutama jantung!!! jantung akan kuat
~kolagen terbaik utk mata dan otak… lambat rabun dan naynyuk!!!
~utk kulit mmg terbukti!!!

kolagen terbaik di klinik saya guna injection harganya RM600 harga doktor..belum harga customer!!!

so… pilihlah yg terbaik dan berbaloi!

Pn Shalita, Jurutera – Faktor usia dan career sebagai jurutera mendedahkan saya pada tindakan kasar Matahari pada kulit muka, saya mengalami jeragat yang sangat ketara. Sebelum ini saya pernah melalui beberapa kali melalui rawatan laser.

Adoi! You tak tidak tahu betapa sakitnya rawatan laser ini, selepas rawatan tiga hari tak boleh keluar rumah kulit terbakar … SAKIT! SAKIT! SAKIT! Tetapi dengan BBPlus … belum pun habis sekotak, lihatlah sendiri.

Mana2 saya pergi ada saja yang menegur, abang yang jual telur kat pasar tu pun tanya apa yang I pakai kat muka tau!

Pn Aisyah – masalah jerawat kronik sejak setahun lalu akibat gangguan hormon tak stabil… Dah macam2 cuba, ribu raban dah habis termasuk profesional treament yg kononnya terkenal … tapi hampa…

Minum BB Plus Colagen untuk 7 sachet sahaja, mula nampak kesannya…JERAWAT HILANG, KULIT GEBUSSSS , MULUSSS & ANJAL di tambah dgn “V Shape” yg jelas kelihatan … Siap ada yg tegur guna BOTOX ker…huhuhu

Pn Murni- Bekas Pengurus Kawasan Selatan – bila bb plus ni kluar, mula2 rasanye mcm ragu2 whether i still need those collagen..tp sy just give it a try.nothing to loose anyway…sy x perasan ape2 difference sgt melainkn kulit 1 body rs lbih halusssss….tp semlm tgkp gmbr, rs happy sgt sbb muka sy dlm gmbr nmpak lbih cerah n glow!!!bb plus really help my skin to look younger and fresher naturally!tq Allah.

Pn Roslina, Pemilik Travel Agency, 50thn – mengalami masalah kulit kusam, berjeragat dan sakit pinggang dan sendi2 selepas menjalani operation.

Selepas pengambilan BB Plus kolagen sebanyak 6 sachet hasilnya tonanya kulit lebih cerah dan gebu, kulit dibawah leher lebih anjal dan pinggang serta lututnya dah tak sakit.

JOM!! SEGERA DAPATKAN BBPlus pada harga Konsultan SEBELUM 30 NOV 2012 !!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: