SEMINAR / AKTIVITI

seminar Minda Magnet Rezeki

Sharing dari CDM Norazlin Nordin

Salam… Tghari tadi Coming DSM Tun Mozla Binti Mamat call..bla..bla..bla.. keluarlah cerita yg Dr Safinat Saadan tak sabar nak g MMR (Seminar Minda Magnet Rezeki). Dia nak g bersama ayahnya… Kisahnya keluarga Doc ada bangunan sarang burung walit… Dah beberapa lama kurang hasilnya sb burung tak datang..Then Dr bagi beberapa tips yang sy biasanya share dlm seminar… Katanya dlm masa +- 1 minggu ++.. burung2 datang ‘beramai-ramai’ ke bangunan tu.. Ya Allah, miracle nya… Syukur ya Allah…tambahkan lagi rezeki sahabat kami ini..

Saya perasan sejak baca tentang testimonial MMR, Dr Safinat selalu sharing mengenai Law of Attraction di wall FB nya…sy senyum aje… sb sy pun cenggitu dulu.. Arifin Shah dan sy mmg obses nak financial freedom atau sekurang2nya nak pencen dari makan gaji by 40years. So kami mmg la kaki beli dan baca buku berkaitan kewangan dan pengurusan kewangan.. Hmm… Dalam faham tak faham tu boleh la layan..dpt juga kami pencen dalam usia belum 34 thn..

Tapi bila mengikuti pelbagai seminar berbayar dari RM 50/sesi hingga RM22,000/pakej dan berguru terus dengan mentor…MasyaAllah… mmg marvellous!! Ya Allah, segalanya mudah bagiMu.. tugas kita hanya minta sahaja dgn syarat BUAT dan tahu teknik2nya, bahasa2nya, bila ketikanya mesin ‘ATM’ terbuka… Inilah yang kami share dalam Seminar Minda Magnet Rezeki.. Setakat ni mmg sangatttt banyak feedback positif yang bukan sahaja kena tunggu lama malah turun tangga dewan pun dah di makbulkan doanya!! Terima kasih Allah!! 

Dengan rendah hati sy menyeru sahabat2 semua utk dapatkan ilmu ni tak kiralah di mana sahaja… Investlah sejumlah rezeki yang Allah kurniakan utk belajar ilmu2 yang best ni…. Kalau di Smart Tycoon Group, mereka yang buat Pakej Istimewa boleh dapatkan seminar ini secara PERCUMA sahaja… 

Hubungi introducer/leader/mentor anda utk info lanjut…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: