BEST (Basic Enterpreneur Smart Training)

Ada apa dgn BEST?? Di BEST ini anda akan di coach :

i) bagaimana untuk dapat balik modal yang anda keluarkan dalam masa 1-30hari.

ii) bagaimana nak present menyengat (produk dan projek) sampai yang dengar tak boleh tahan nak barang sekarang jugek.. & nak buat biz masa tu jugek.. (plan kebaboom tu jugak kami reveal time ni)
iii) bagaimana dgn projek yang best giler ni anda boleh dapat passive income seawal 3 bulan-paling lama 2 thn shj!! Next – anda tentukan berapa income per annum (setahun) yg anda nak miliki 13K? 30K? 300K? 500K? 700K? semuanya anda boleh tanya di sini kerana kami menampilkan semua speaker yang telah memiliki income di atas (walaupun secara part time)!!
iv) online marketing (biz hujung jari, takyah keluar rumah pun leh layannnn) – ala “Ultimate Internet Boot Camp” by Alex Mandossian / T Harv Eker
v) menang VVIP Sponsored biz trip ke Korea Selatan / Kunming – la..mudah rupanya… fight 1 dapat 5….BONUS!! Tips utk lepas Speed Trap….:):) Tested & Proven… walau pun kena tahan dek abang polis…. Nak ker??

Datang ke Seminar BEST di JB walau drive seorang diri dr KL adalah rahsia bagaimana seorang pegawai PTD gred 48 iaitu Coming DSM Ayu Armidza mendapat sale lebih RM20,000 di bulan pertama beliau berbisnes, bulan kedua hampir RM40,000. Sudahlah modal patah balik dlm masa sebulan, pastu dapat pulak income RM3000++.. So bulan tu dia beli banyak kasut dengarnya (peminat kasut)..sb installment rumah dan mitsubishi lancer dia settle dgn duit biz part time aje…

So, wait no more…. jom daftar!! Yang buat projek Istimewa tak payah bayar lagi; yang pre-consultant RM 50… yang belum jadi pengedar RM100 (akan di registerkan)..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: