TESTIMONI BBplus Collagen

:: sharing from mentor Yussni ::

JERAWAT Oh JERAWAT

Datangmu tak kuundang …Pergimu aku raikan … Bye2 JERAWAT

Buah hatiku Aisyah Yussni mengalami masalah jerawat kronik sejak setahun lalu akibat gangguan hormon tak stabil… Dah macam2 cuba, ribu raban dah habis termasuk profesional treament yg kononnya terkenal … tapi hampa…

Minum BB Plus Colagen untuk 7 sachet sahaja, mula nampak kesannya…JERAWAT HILANG, KULIT GEBUSSSS , MULUSSS & ANJAL di tambah dgn “V Shape”

yg jelas kelihatan … Siap ada yg tegur guna BOTOX ker…huhuhuBB PLus Colagen Drink :
~ Kalogen Ikan terhydrolisis
~ Extract grape seed
~ Inulin, Isomaltulos & Sukralos ( Gula Ringkas )
~ Vitamin C
~ Rosselle Juice Powder
~ Apple fiberPaling BEST !!!
~ kandungan kalogennya 5000mg ( optimum untuk badan )
~ Ditambah dgn Vitamin C yg menggalakkan kadar penyerapan terbaik

BBplus MENJADI REBUTAN!!!Siapa tahan tengok gambar Guru cemerlang Negeri Pahang, Cikgu Sarmi umur 58 tahun..teleklah sendiri..

Hadush!!!…

Kata Dr An Nissa
~ Kolagen terbaik utk organ dalaman..terutama jantung!!! Jantung akan kuat!
~ Kolagen terbaik utk mata dan otak… lambat rabun dan naynyuk!!!

~ Utk kulit mmg terbukti!!!Kata Dr lagi..kolgen terbaik di klinik saya guna injection harganya 600 harga dr..belum harga customer!!! Berkesan?? I dont know yet…

So… pilihlah yg terbaik dan berbaloi!

P/S: STOK SANGAT TERHAD..
RAMAI SANGAT ORANG BERATUR BOOKING..
SIAPA CEPAT DIA DAPAT…

Inbox saya segera!
Offer buy 4 free 1 hanya sampai 30 November 2012!
Semoga ikhtiar kita diberkati Allah…amin ♥

Sharing BBplus terbaru!!!from Mazliana Mohd Dom biz partner Eliza Suraiya Tahir:

GAMBAR:
*kiri (sebelum)—warna kulit muka x sekata,etc..
*kanan (selepas)—tanpa mekap..muka bersih,cerah n glow..bercahaya tu!!! ♥ ♥

Ikuti kisah beliau:
“Walaupun jarang ada jerawat, tp kulit kite tetap ade problem tau (eyebag, blackheads, whiteheads, large skin pores, berminyak di sana, kering di sini, warna x sekata, etc..).kalo bgn pg tu,mesti muka berminyak..husband kita tau la.

So sblm raya haji aritu, try beli BBplus colagen dgn maz..Alhamdulillah, selepas 1 minggu penggunaan,dpt perubahan mcm ni:
1. Kurang berminyak..jadi kulit rasa lebih bersih..
2. Kulit muka rasa tegang, mcm baru lepas pakai mask..fresh je..
3. Kulit badan rasa licin gebu2..
4. Masalah kulit kering (kdg2 mengelupas) kat kelopak mata bawah berkurang..
5. Kulit kat tepi2 kuku dah kurang mengelupas.

rasa best sgt2!!!hubby pun soookaaaaaa coz pg2 kitorg mesti send2 gmbr msg2,so mmg nmpk perubahan yg ketara..

Einz Fazzy & Mazliana Mohd Dom boleh buat ni sbg testimony ek…hehehe…”

Tahniah Eliza. Jom semua kita ber BBPlus..kesan yg sgt cepat n mantap.

OFFER BUY 4 FREE 1!Bulan ni BULAN TERAKHIR!!!

So place your order now.cepat cepat sebelum kehabisan!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: