TESTIMONI Bioever Nano Cream

  • Kredit to Pn Salina Othman 

Salam. Sharing is caring. 

Saya punya masalah sakit lutut terutama bila da duduk bersila nak luruskan semula kaki boleh meleleh air mata menahan sakit, lama da saya ngidap sakit lutut nih…kaki cepat lenguh dan sengal.  Setelah 5 hari saya guna BE, terimakasih ALLAH sakit lutut hilang. 

Mamy – Pemilik Butik Pengantin

Mamy, pemilik butik pengantin (36thn) adalah pesakit diabetis sejak berusia 16 thn (insulin 4 kali sehari). Byk masalah yg timbul akibat dr kencing manis ni antaranya – susah tidur, masalah pembuangan yg sangat payah (2kali sebulan), dingin sex, sakit tulang belakang sebab selalu jatuh pengsan bila paras gula terlalu naik atau terlalu turun- nak naik tangga pun sukar, haid tak menentu, senggugut teruk, sukar tidur, stress &  byk lg. Semasa diperkenalkan dengan Bio Ever, Mamy enggan menggunakannya kerana sudah terlalu banyak mencuba pelbagai kaedah sesebelum ini, tapi kerana kesungguhannya berkongsi, akhirnya Mamy mencuba.

Selepas guna Bio Ever 6 hari, segalanya mcm magik.. mmg best sgt2. Byk sgt perubahan yg Mamy dpt – dah mula tidur tanpa bantuan ubat tidur,  buang air besar lancar (3kali sehari), kencing lawas,tiada kebas lg d bahagian sulit,kebetulan tarikh uzur & tak senggugut lg, yg paling seronok dpt merasa sensasi hubungan intim. Alhamdulillah dpt naik tangga tanpa perlu byk kali berhenti, kencing manis dari 29mmol dah turun ke 21mmol, muka & kulit pun makin licin n bersih… syukur sgt2.

Tp sebelum dpt kesan ni semua mamy demam n bengkak tekak dulu (beberapa hari)…badan   sakit2 dan  asyik nak tidur jek….mungkin kesan penyembuhan dan tindak balas badan untuk mengeluarkan toksid dan penyakit yang selama ini bersarang – apapun kena teruskan usaha, Terima kasih Allah, Terima kasih Bio Ever.

  • sharing from Aniz Aniza (fb)Salam Aidilfitri semua… ni my 1st time share.. tentang perkembangan adik ipar sy age 21, selepas abis guna BE sebotol secara sgtlah berjimat cermat.. Gambar before tu ada lah hari terakhir sblm kenal Bio-Ever.. mmg byk amik gambar sbb ada majlis kawin.. Apa yg x kena?.. Kusam+ Berjerawat + bekas jerawat jelas kelihatan + sangat berminyak!… Gambar pun kecik je sbb amik ga
    mbar jauh2… then, esoknyer masa ramai2 sedara mara berkumpul umah sy utk sanggah… sy kenalkan dia dgn Bio-Ever… hasilnyer after lebih sebulan guna… kulit bersih + tona kulit sekata = cerah + jerawat tiada + bekas jerawat beransur hilang + yg paling penting… tidak berminyak! Dah x kilat2 lagi bila bergambar.. Gambar pun besar sbb dah berani close up!… in fact, hampir semua gambar dia skrg dah close up jer.. x caya, blh tgk FB dia Hidayati Ieda… mula2 mertua sy x percaya yg BE ni bagus sgt2.. sbb dia pikir sy pakai OK sbb kulit muka sy x byk probs… but then now.. mertua pun teruja bila nampak anak dia sendiri guna n berhasil.. walhal sblm ni dia dah try byk ubat dari specialist tp cam xder effect pun… now mertua sy pun dah ada BE sendiri… tp still pakai berjimat cermat.. (costing issue)..
    so, best nak share… menda kalo dah bagus, guna jimat2 pun still akan dpt hasil yg bagus… cuma it takes longer time…
    Tq ALLAH.
    Saya alami masalah jerawat yang serius. Pelbagai kaedah dan rawatan telah saya cuba tetapi gagal. Alhamdulillah terima kasih ALLAH temukan saya dengan Well Trained Consultant dari STG Nor Hafiza Mohd Khalid dan beliau mencadangkan saya menggunakan Bio Ever. Selain itu saya juga mencuba beberapa produk lain yang dicadangkan. Alhamdulillah tq ALLAH kini jerawat saya hampir tiada dan masalah resdung juga semakin sembuh. Bukan itu sahaja ‘Body age’ saya kini 29 tahun dan ‘visceral fat’ saya 5. Kini saya juga seorang Well Trained Consultant STG pm saya untuk mendapatkan konsultansi percuma dari saya berkaitan produk-produk hebat yang telah saya gunakan. Terima kasih ALLAH, Terimakasih STG

    Dh lama dh nk share testimoni ni,Allah izin hari ni br sempat nk post kat sini..selepas permintaan ramai (ceh,ramai ker..hehe)..dan slps pandai edit gmbr.hehe.tq atas tnjuk ajar sifuku Naura Auni.:-)Seriously,dulu sy mmg mglmi mslh jrwt yg teruk,besar2 tau..dulu time belajar,muka bersih je..bile dh keje mslh muka menjadi2 pulak..kulit kusam n x bermaya..parut2 j…

    rwt pun byk jg..lg satu sy mmg mls nk menjaga kulit muka,x pernah wat facial lgsg..cuci muka pn jrg2,huhu..Alhamdulillah,setelah dpertemukan dgn krim ajaib bioever,mmg satu perubahan yg ketara pd wajah sy..sila compare gmbr sebelum (atas) dgn gmbr selepas (bwh)..sy sgt suka BE sbb ia membersih dan merawat sel2 dr dlm..coz sy ni mmg byk mslh dlm bdn-resdung,gegata,drh,mslh kulit dll…no wonder sy mglmi healing crisis yg teruk juga..apepun dgn penggunaan BE beserta grm buluh..hasilnya mmg sgt2 amazing,sgt2 best!!

    Dan plg sy suke skrg kalo jrg cuci muka pun no hal maa..muka maintain jek (msh pemalas.haha)

    Sbb tu sy bersyukur dpt mggunakan BE utk menyelesaikan mslh kesihatan sy..seterusnya sy decide utk mjadi konsultan n wat biz bersama STG supaya dpt menyelesaikan mslh org lain juga..

    terima ksh juta2 kpd mentor CDM Hafiz Rithduan dan Murni Zuriati yg mperkenalkan krim ajaib ni..trm ksh juga kpd STG yg mjadi pakar consultant BIO EVER NO.1, krn hanya dgn sapuan yg betul shj anda dapat hasil yg berbaloi2.

    Segalanya bermula dgn BIO EVER..trm ksh Allah🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: